JEG STILLER OP FOR KONSERVATIVE


Jeg har været væk fra Nakskov i mange år, men er nu flyttet tilbage. Mine forældre og ene bror bor her, og jeg har haft sommerhus i kommunen siden 2008, så jeg har da fulgt med i, hvad der sker. Men nu hvor jeg igen bor her, kan jeg bedre fornemme, at der er noget galt. Axeltorv, Bogø-vindmøller, Toldboden, Søfartsmuseets udsmidning, vasketøjsordningen. Det er som om ting foregår hen over hovedet på borgerne.

 

Lolland har en hundredårig tradition for at stemme rødt, og Socialdemokratiet har domineret i lange perioder. Tilbage i Bresemanns tid med stort mod og visioner. Men sidder borgmesterpartiet med et flertal (i dag med SF’s ene stemme), kan det føre til en vis magtfuldkommenhed, hvor mange ting ordnes og klappes af med kommunens administration, og hvor byrådet bliver sat lidt ud af spillet. Vi så det for eksempel med vasketøjsordningen, hvor ældre- og sundhedsudvalget ikke fik alle oplysninger, inden de blev bedt om at stemme for ordningen.

 

Det er jo ikke godt nok bare at tænke, at der er noget galt – man må gøre noget. Derfor har jeg besluttet at stille op til kommunalvalget for Konservative. Der er brug for konstruktivt modspil til et-parti-kommunen.

 

Jeg kan læse sagsfremstillingerne, har overblik og er ret god til at gennemskue ting, så jeg vil konstant presse på for transparens i administration og politik.

 

Så vi får det bedste Lolland for borgerne.


Nu i grøn jakke! Klar til valgkamp. Vi var på Fyn i weekenden, og min bror og svigerinde Carsten og Tina Nas'cou Jäger, havde lige en konservativ regnjakke liggende, som jeg har lånt. Genbrug er godt!